Zoneregeling – Creëer  de perfecte comfortzone

Slimme zoneregeling voor uw huis betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt. Zo houdt u de controle, bespaart u energie en creëert u de perfecte comfortzone. H. Kras Installatieburo werkt daarvoor met Honeywell evohome. Met evohome bepaalt u de temperatuur in elke kamer in uw huis en programmeert u uw verwarming. Zo regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk, eenvoudig en effectief. De evohome biedt de mogelijkheid om 12 slimme verwarmingszones te creëren en te bedienen. Zo kunt u de temperatuur afzonderlijk regelen in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken en slaapkamer.

Dankzij de evohome geniet u van de warmte in de kamers die u gebruikt en zet u de verwarming lager in de ruimtes die u niet gebruikt. U bedient uw verwarming eenvoudig met de app, webbrowser, spraakassistenten of gewoon met het bedienpaneel. Zo heeft u overal en altijd de controle; thuis, op het werk of onderweg. Evohome Wi-Fi biedt ingebouwde wifi-technologie die gemakkelijk op uw draadloze thuisnetwerk toegevoegd kan worden. Doordat alle componenten van evohome over dezelfde draadloze Honeywell standaard communiceren zijn ze snel te installeren. Zo ontstaat er een betrouwbare verbinding die niet alleen een groot bereik heeft, maar ook op laagvermogen werkt. Eenvoudig en efficiënt.

Meer weten over zoneregeling?

Neem hieronder contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Energie-efficiënt

Met evohome verlaagt u uw energiekosten en verwarmt u waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

Heeft u vragen over het gebruik van zoneregeling in uw situatie of wilt u meer weten over zoneregeling? Neem direct contact met ons op.

H. Kras Installatieburo 2024 © All rights reserved. | Privacyverklaring Algemene voorwaarden