Waterzijdig inregelen

Eclipse; de nieuwe standaard voor optimaal ingeregelde verwarmingssystemen. Met het juist waterzijdig inregelen van uw cv-installatie kunt u jaarlijks flink besparen. Maar hoe werkt dat precies? Elke radiator in de woning wordt voorzien van een speciale radiatorafsluiter van Heimeier Eclipse zodat de hoeveelheid water die door de radiator stroomt kan worden begrensd. Aan de hand van het vermogen (grootte) van de radiator wordt de juiste instelling en de mate van begrenzing zorgvuldig berekend.

Het nauwgezet inregelen voorkomt dat er onnodig veel water wordt gecirculeerd, waardoor er veel efficiënter met energie wordt omgegaan. Dit leidt dus direct tot een lager gasverbruik. Wilt u ook maximaal besparen? Begin met een goed advies. Neem contact met ons op.

MEER WETEN OVER Waterzijdig inregelen?

Neem hieronder contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Halo ruimteregeling

De Halo radiatorthermostaatkranen worden gebruikt om de temperatuur te regelen in individuele ruimtes waar radiatoren zijn geplaatst. Ze combineren een strak design, met nauwkeurige ruimteregeling. Hiermee wordt de perfecte temperatuur in elke ruimte gerealiseerd. Energie en dus warmte wordt op deze manier zo efficiënt mogelijk ingezet in elke ruimte.

H. Kras Installatieburo 2024 © All rights reserved. | Privacyverklaring Algemene voorwaarden