Warmtepompen

Een warmtepomp verwarmt uw huis en kan zorgen voor warm (tap)water. Waarom een warmtepomp? In 2050 wil Nederland CO2-neutraal zijn. Dat houdt in dat er geen aardgas meer mag worden verbrand, omdat daar CO2 bij vrijkomt. Als er in de toekomst geen gebruik meer wordt gemaakt van aardgas, is de warmtepomp een duurzaam alternatief.

Een warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht, bodem of grondwater, dit is “gratis” warmte uit uw omgeving. Een warmtepomp heeft een hoog rendement (COP) en is daardoor een duurzaam energiesysteem. Een warmtepomp is een goed alternatief naast of in plaats van een traditionele gasketel of stadswarmte.

Warmtepomp technologie

De warmtepomptechnologie wordt in een aantal Europese landen, zoals Zweden en Zwitserland, al volop ingezet vanwege de beproefde techniek. Omkeerbare warmtepompen kunnen behalve verwarmen ook op relatief energiezuinige wijze koelen.

H. Kras Installatieburo biedt u een uitgebreide keuze in warmtepompen en adviseert u graag welke pomp het beste voor u geschikt is. Heeft u vragen over het gebruik van een warmtepomp in uw situatie of wilt u meer weten over een specifieke warmtepomp? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over warmtepompen?

Neem hieronder contact op met H. Kras Installatieburo

Contact opnemen
H. Kras Installatieburo 2024 © All rights reserved. | Privacyverklaring Algemene voorwaarden