Kras Installatieburo is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van hulpmiddelen voor mensen die vanwege gezondheids- of mobiliteitsproblemen hun zelfredzaamheid dreigen te verliezen. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van dit probleem door ze op maat gemaakte adviezen aan te bieden op het gebied van levensloopbestendig wonen. Ons doel: ontzorgen, woongenot en leefcomfort verhogen.

Meer weten over Levensloopbestendig wonen?

Neem hieronder contact op met H. Kras Installatieburo

Contact opnemen

Om dit doel te realiseren hebben wij de benodigde erkenningen en ervaring in huis. Wij luisteren naar de wensen van de klant en zoeken daar de beste mogelijkheden bij. Het verhogen van het woongenot en leefcomfort realiseren wij onder andere door aanpassingen in badkamer of toilet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een douchetoilet of een douchestoeltje met een extra beugel, om opstaan makkelijker te maken. Maar ook het installeren van bijvoorbeeld een slimme thermostaat kan al veel gemak opleveren. Daarnaast denken wij ook mee op breder gebied, wat wil zeggen dat wij ook meekijken naar mogelijke aanpassingen buiten de installaties om. Door deze out of the box mentaliteit kunnen wij ook op onderwerpen buiten ons vakgebied adviseren. Het resultaat hiervan voor de klant is dat er een totaalplaatje uitrolt, met als voordeel dat de klant een duidelijk en compleet beeld krijgt van de benodigde werkzaamheden. Geen vervelende verrassingen achteraf.

 

Deze dienst kan een uitkomst zijn voor mensen die graag zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven. Door het installeren van een aantal gemakkelijk te realiseren hulpmiddelen kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Wilt u graag weten wat wij in deze voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

H. Kras Installatieburo 2024 © All rights reserved. | Privacyverklaring Algemene voorwaarden