Warmtepompen

Een warmtepomp verwarmt uw huis. In 2050 wil Nederland CO2-neutraal zijn. Dat houdt in dat er geen aardgas meer mag worden verbrand, omdat daar CO2 bij vrijkomt. Als er in de toekomst geen aardgas meer zal zijn, is de warmtepomp een duurzaam alternatief.

Lees meer >

Zoneregeling

Slimme zoneregeling voor uw huis betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt. Zo houdt u de controle, bespaart u energie en creëert u de perfecte comfortzone. H. Kras Installatieburo werkt daarvoor met Honeywell evohome. Met evohome bepaalt u de temperatuur in elke kamer in uw huis en programmeert u uw verwarming. Zo regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk, eenvoudig en effectief.

Lees meer >

Ventilatiesystemen

H. Kras Installatieburo levert ventilatiesystemen van diverse merken, waaronder Itho Daalderop en Zehnder/Stork. Ventilatiesystemen zijn essentieel voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen van Itho Daalderop zorgen voor een optimale regie, zodat u zelf nauwelijks actie hoeft te ondernemen. Ventilatiesystemen zijn essentieel voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Lees meer >

Thermografie

H. Kras Installatieburo is ITC-level 1 gecertificeerd thermograaf; zowel voor gebouwenthermografie, het opsporen van lekkages, of het preventief controleren van elektrische schakelingen of motoren, staan wij voor u klaar.

Lees meer >

Waterzijdig inregelen

Eclipse; de nieuwe standaard voor optimaal ingeregelde verwarmingssystemen. Met het juist waterzijdig inregelen van uw cv-installatie kunt u jaarlijks flink besparen. Maar hoe werkt dat precies? Elke radiator in de woning wordt voorzien van een speciale Heimeier Eclipse radiatorafsluiter zodat de hoeveelheid water die door de radiator stroomt kan worden begrensd. Aan de hand van het vermogen (grootte) van de radiator wordt de juiste instelling en de mate van begrenzing zorgvuldig berekend.

Lees meer >

Service en onderhoud

Onderhoud van technische installaties is zeer belangrijk voor het apparaat. Naast uw installatie, de cv-ketel, zijn goed functionerende radiatoren, convectoren en thermostatische regelingen essentieel. H. Kras Installatieburo biedt u daarvoor service- en onderhoudsabonnementen.

Lees meer >

Levensloopbestendig wonen

Kras Installatieburo is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van hulpmiddelen voor mensen die vanwege gezondheids- of mobiliteitsproblemen hun zelfredzaamheid dreigen te verliezen. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van dit probleem door ze op maat gemaakte adviezen aan te bieden op het gebied van levensloopbestendig wonen. Ons doel: ontzorgen, woongenot en leefcomfort verhogen.

Lees meer

Contact opnemen

Neem hieronder contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen
H. Kras Installatieburo 2024 © All rights reserved. | Privacyverklaring Algemene voorwaarden